Blog
Lees onze blog om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten rondom HorecaXplosion en belangrijke ontwikkelingen in de branche.
Hoe onderscheid jij je als horecaondernemer tijdens deze Corona Kerst?
16 december 2020
Wat leven we toch in een bizar jaar. Wie had kunnen denken dat een virus al maandenlang niet alleen (...)
Horeca tijdens de kerstperiode
30 oktober 2020
Hoewel het voor de meeste horecaondernemers wel zo voelt, is de tweede lockdown waarmee horecaondernemers te kampen hebben niet (...)
De horeca gaat weer sluiten: Wat zijn de eventuele kansen en mogelijkheden
13 oktober 2020
Helaas gaat de horeca weer op slot en kunnen we onze gasten tijdelijk niet ontvangen zoals we dat normaalgesproken (...)
Hoe houden we de horeca leuk in corona-tijd?
7 oktober 2020
Aangezien de tweede golf nu echt in gang is gezet, krijgt de horeca in Nederland het zwaar. Waren we (...)
Horeca nu ruim een maand open
17 juli 2020
Sinds de coronacrisis zijn intrede in onze samenleving heeft gedaan, leven we in bizarre tijden. Het is één van (...)
Hoera! We mogen weer open!
22 mei 2020
Eindelijk…Na maanden wachten, mogen hotels, restaurants en cafés op 1 juni om 12 uur 's middags de deuren weer (...)
Horeca Coronacrisis
3 april 2020
Horeca dicht t/m miniaal 28 april ... en nu!? Door de Corona is het voor veel horecagelegenheden een zeer (...)
Q&A OVER SLUITING EET- EN DRINKGELEGENHEDEN
16 maart 2020
Mag ik als eigenaar wel in mijn bedrijf komen? En mag ik werknemers voor andere (schoonmaak)werkzaamheden inzetten? KHN geeft (...)
Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde
2 februari 2020
Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde Het is bijna weer zo ver: 14 februari oftewel Valentijnsdag. Een (...)