Blog
Lees onze blog om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten rondom HorecaXplosion en belangrijke ontwikkelingen in de branche.
Q&A OVER SLUITING EET- EN DRINKGELEGENHEDEN
16 maart 2020
Mag ik als eigenaar wel in mijn bedrijf komen? En mag ik werknemers voor andere (schoonmaak)werkzaamheden inzetten? KHN geeft (...)
Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde
2 februari 2020
Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde Het is bijna weer zo ver: 14 februari oftewel Valentijnsdag. Een (...)
Is jouw terras klaar voor de lente? Met deze checklist weet je het zeker!
20 januari 2020
Is jouw terras klaar voor de lente? Met deze checklist weet je het zeker! Nog een aantal maanden en (...)
Een nieuw jaar, een nieuw begin
4 december 2019
Een nieuw jaar, een nieuw begin Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat we gaan terugblikken op (...)
First Things First: De Evenementenvergunning
27 november 2019
First Things First: De Evenementenvergunning Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren binnen in je zaak, of (...)
Horeca-trends: ben jij klaar voor de herfst?
20 september 2019
Horeca-trends: ben jij klaar voor de herfst? Nu de zomerzon steeds meer afzwakt en de dagen weer frisser worden, (...)
21 Handige Tips Voor Meer Gastvrijheid In De Horeca
14 juli 2019
Op zoek naar ideeën om snel én effectief de gastvrijheid van je horeca onderneming te verbeteren? De praktische tips (...)
Eetbare Bloemen: Een Nieuwe Horeca Trend?
14 juni 2019
Eetbare bloemen op het bord, het lijkt op het eerste gezicht wat apart. Zitten gasten in de horeca daar (...)
8 Slimme Tips Om Een Horeca Concept Winstgevend Te Maken
31 mei 2019
Het ontwikkelen van een winstgevend nieuw horeca concept heeft vaak een hoop voeten in de aarde. Horecaconcepten aanpassen is (...)