• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Home
  • Onze diensten
  • Projecten
  • Blog
  • Partners
  • Contact
ZET JOUW BEDRIJF OP DE KAART

HorecaXplosion

Marketing voor horeca

  • Home
  • Onze diensten
  • Projecten
  • Blog
  • Partners
  • Contact

Blog

Lees onze blog om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten rondom HorecaXplosion en belangrijke ontwikkelingen in de branche.

Q&A OVER SLUITING EET- EN DRINKGELEGENHEDEN

16 maart 2020

Mag ik als eigenaar wel in mijn bedrijf komen? En mag ik werknemers voor andere (schoonmaak)werkzaamheden inzetten? KHN geeft (...)

Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde

2 februari 2020

Valentijnsdag: bereid je onderneming voor op de liefde Het is bijna weer zo ver: 14 februari oftewel Valentijnsdag. Een (...)

Is jouw terras klaar voor de lente? Met deze checklist weet je het zeker!

20 januari 2020

Is jouw terras klaar voor de lente? Met deze checklist weet je het zeker! Nog een aantal maanden en (...)

horeca trends 2020

Een nieuw jaar, een nieuw begin

4 december 2019

Een nieuw jaar, een nieuw begin Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat we gaan terugblikken op (...)

First Things First: De Evenementenvergunning

27 november 2019

First Things First: De Evenementenvergunning Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren binnen in je zaak, of (...)

Horeca-trends: ben jij klaar voor de herfst?

20 september 2019

Horeca-trends: ben jij klaar voor de herfst? Nu de zomerzon steeds meer afzwakt en de dagen weer frisser worden, (...)

21 Handige Tips Voor Meer Gastvrijheid In De Horeca

14 juli 2019

Op zoek naar ideeën om snel én effectief de gastvrijheid van je horeca onderneming te verbeteren? De praktische tips (...)

Eetbare Bloemen: Een Nieuwe Horeca Trend?

14 juni 2019

Eetbare bloemen op het bord, het lijkt op het eerste gezicht wat apart. Zitten gasten in de horeca daar (...)

8 Slimme Tips Om Een Horeca Concept Winstgevend Te Maken

31 mei 2019

Het ontwikkelen van een winstgevend nieuw horeca concept heeft vaak een hoop voeten in de aarde. Horecaconcepten aanpassen is (...)

Posts Navigation

  • Nieuwer
  • Ouder

Primaire Sidebar

Zoeken:

Laatste nieuws:

Afhalen en bezorgen: maak jouw horecabedrijf uniek!

20 december 2021

Het bezorgen en afhalen van maaltijden is ongewild in(...)

Bereid je voor op het nieuwe normaal

29 januari 2021

We zijn bijna een jaar verder nadat de crisis(...)

Hoe onderscheid jij je als horecaondernemer tijdens deze Corona Kerst?

16 december 2020

Wat leven we toch in een bizar jaar. Wie(...)

Horeca tijdens de kerstperiode

30 oktober 2020

Hoewel het voor de meeste horecaondernemers wel zo voelt,(...)

De horeca gaat weer sluiten: Wat zijn de eventuele kansen en mogelijkheden

13 oktober 2020

Helaas gaat de horeca weer op slot en kunnen(...)

Hoe houden we de horeca leuk in corona-tijd?

7 oktober 2020

Aangezien de tweede golf nu echt in gang is(...)

Horeca nu ruim een maand open

17 juli 2020

Sinds de coronacrisis zijn intrede in onze samenleving heeft(...)

Hoera! We mogen weer open!

22 mei 2020

Eindelijk…Na maanden wachten, mogen hotels, restaurants en cafés op(...)

Horeca Coronacrisis

3 april 2020

Horeca dicht t/m miniaal 28 april ... en nu!?(...)

Q&A OVER SLUITING EET- EN DRINKGELEGENHEDEN

16 maart 2020

Mag ik als eigenaar wel in mijn bedrijf komen?(...)

Nieuws

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op

info@horecaxplosion.nl     036 -2002184

© Copyright 2003 - 2023 HorecaXplosion · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door HorecaXplosion

Wij gebruiken cookies op onze website. Door op 'oké' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.oké